Heeft u een probleem met uw dakgoot?

Opzoek naar een professionele dakdekker?

Wat kunt u van ons verwachten?

Snel Op Locatie

Wij zijn in gevallen van spoed altijd binnen 4 uur op locatie!

Tot 10 Jaar garantie

U krijgt 5 tot 10 jaar garantie op ons werk, afhankelijk van het materiaal dat wij gebruiken!

1400+ Tevreden Klanten

Wij worden beoordeeld met een 9.8/10.0 door 1400+ tevreden klanten!

Laat uw dakgoot onderhouden, repareren en renoveren door Raaf Dakbeheer

Zijn er werkzaamheden nodig aan de dakgoot? Een dakgoot is belangrijk voor de afvoer van hemelwater. Het zorgt voor de afvoer van water van uw dak, zodat er geen vocht onder de dakrand komt, of lekkages ontstaan. Daarom is het belangrijk om uw dakgoot goed te onderhouden en te repareren of renoveren, indien nodig. Gelukkig kunt u de zorg voor uw dakgoot geheel toevertrouwen aan onze ervaren dakdekkers. Zij staan klaar om uw dakgoot te onderhouden, repareren of renoveren.

Dakgoot onderhoud nodig? Laat onze vaklui uw dakgoot onderhouden

Om te zorgen dat uw dakgoot haar werk goed kan doen en het hemelwater goed kan afvoeren, is goed onderhoud belangrijk. Het reinigen en onderhouden van de dakgoot zorgt dat de afvoeren vrij blijven en de dakgoot niet slijt. Daarom kunt u bij ons terecht voor al het onderhoud aan uw dakgoot. Wij zorgen dat deze schoon is en checken op zwakke plekken.

Dakgoot reparatie nodig? Wij hebben altijd een goede oplossing

Is uw dakgoot beschadigd en is een dakgoot reparatie nodig? Ook dan staan we voor u klaar. Wij kunnen uw dakgoot op meerdere manieren repareren, zoals bijvoorbeeld het dichten van lekken en kleine scheurtjes, of het vervangen van aansluitingen. Weten of uw dakgoot onderhoud of reparatie nodig heeft? Vraag dan onze gratis dakinspectie aan, waarbij we uw gehele dak inspecteren.

Dakgoot renovatie of vervangen? Reken op onze experts

Heeft uw dakgoot renovatie nodig, is uw dakgoot aan vervanging toe of moet er een nieuwe dakgoot geplaatst worden? Ook dan kunt u rekenen op onze hoge kwaliteit en scherpe prijs. Na 40 jaar zijn de meeste dakgoten, afhankelijk van het materiaal, aan vernieuwing toe. Wij kunnen uw dakgoot meestal renoveren zonder een nieuwe te plaatsen, bijvoorbeeld door hem (opnieuw) te verzinken. Maar ook voor het plaatsen van een geheel nieuwe dakgoot en hemelwaterafvoer kunt u bij ons terecht. Vraag nu hier een gratis, vrijblijvende offerte aan en laat u verrassen door onze scherpe prijs.

Dakgoot reparatie met spoed. 24/7 Dakgoot spoedservice

Heeft u schade aan de dakgoot en direct een dakdekker nodig? Bijvoorbeeld door acute schade, breuk of een daklekkage? Wij komen er binnen 2 uur aan. U kunt ons 24/7 bereiken op ons spoednummer, waarna we overal in Nederland binnen 2 uur ter plaatse zijn, dag en nacht. We zorgen altijd voor een noodoplossing, waarna we met u een definitieve reparatie inplannen als we niet direct de reparatie kunnen uitvoeren. Zo zorgen we altijd dat u droog blijft.

Gratis Offerte Aanvragen