Heeft u last van een daklekkage?

Voorkom grotere schade en schakel direct kosteloos een dakdekker in.

Wat kunt u van ons verwachten?

Last van een daklekkage?

Heeft u last van een daklekkage? Vermoedt u dat uw dak lekt? Een daklekkage kan ineens optreden, maar soms ook lang verborgen blijven. Wanneer een daklekkage eenmaal aan de gang is kan deze grote schade veroorzaken. 

Daarom is het bij een daklekkage of een vermoeden dat uw dak lekt belangrijk om altijd direct te handelen. Gelukkig kunt u altijd bij ons terecht. Wanneer u vermoedt dat het dak lekt komen wij langs voor een gratis dakinspectie. Als u direct hulp nodig heeft met een daklekkage, staan wij 24/7 voor u klaar met onze spoedservice!

Zo kunt u een daklekkage voorkomen

Een daklekkage is zeer vervelend en kan grote schade veroorzaken. Daarom is het bij iedere lekkage zaak om snel in te grijpen, maar ook zeer belangrijk om daklekkage te voorkomen. 

Voorkomen is immers altijd beter dan genezen. Gelukkig kunt u met goed onderhoud en tijdige reparatie van schade of slijtage veel ellende voorkomen. Om u daarbij te helpen bieden wij u een gratis dakinspectie aan. Zo weet u precies hoe uw dak erbij ligt en kunt u eventuele schade, waarvoor wij een vrijblijvende offerte uitbrengen, tijdig laten repareren.

Zo kunt u een daklekkage herkennen

Gaat het toch mis? Dan is het belangrijk dat u de daklekkage in een vroeg stadium laat verhelpen. Natuurlijk moet u hem dan wel kunnen herkennen. U herkent een daklekkage aan de volgende signalen:

Herkent u een van deze signalen en vermoedt u dat er sprake is van een dak dat lekt? Schakel ons dan in voor onze gratis dakinspectie, waarbij wij uw dak geheel nakijken en eventuele lekkages opsporen. Hierna ontvangt u een vrijblijvende offerte voor het verhelpen van het probleem.

Direct een dakdekker GRATIS inschakelen voor een dakinspectie?

Heeft u een daklekkage en met spoed een dakdekker nodig? Stroomt het water snel bij u naar binnen? Dan kunt u dag en nacht bij ons terecht voor onze daklekkage spoedservice. Wij zijn telefonisch 24/7 te bereiken, en binnen 2 uur ter plekke. Uiteraard zorgen we altijd dat u weer droog zit, als dat niet anders kan ook met een noodoplossing en een afspraak om de daklekkage op een later moment definitief te verhelpen. Voorkom grote schade en hoge kosten bij een acute daklekkage en bel 24/7 met onze daklekkage spoedservice!

Snel Op Locatie

Wij zijn in gevallen van spoed altijd binnen 4 uur op locatie!

Tot 10 Jaar garantie

U krijgt 5 tot 10 jaar garantie op ons werk, afhankelijk van het materiaal dat wij gebruiken!

1400+ Tevreden Klanten

Wij worden beoordeeld met een 9.8/10.0 door 1400+ tevreden klanten!

Gratis Offerte Aanvragen