Lood vervangen of renoveren?

Opzoek naar een professionele dakdekker?

Wat kunt u van ons verwachten?

Snel Op Locatie

Wij zijn in gevallen van spoed altijd binnen 4 uur op locatie!

Tot 10 Jaar garantie

U krijgt 5 tot 10 jaar garantie op ons werk, afhankelijk van het materiaal dat wij gebruiken!

1400+ Tevreden Klanten

Wij worden beoordeeld met een 9.8/10.0 door 1400+ tevreden klanten!

Lood vervangen of renoveren? Vertrouw voor alle loodwerkzaamheden op ons vakmanschap

Een belangrijk onderdeel van uw dak, maar niet altijd onder de aandacht, is het loodwerk. Lood zorgt op het dak voor het waterdicht maken van open punten, zoals bijvoorbeeld rond uitbouwen, schoorstenen, dakkapellen en lichtkoepels. Het is een stevig en buigzaam materiaal en gaat lang mee. Toch moet er af en toe wat aan gebeuren, en moet het vervangen worden. Gelukkig kunt u dan op onze vakmannen vertrouwen, met meer dan 25 jaar ervaring met repareren, vervangen en renoveren van lood.

Kleine reparaties en onderhoud van lood op het dak

Lood is een sterke metaalsoort en dicht uw dak goed af tegen water. Dan moet het natuurlijk wel goed onderhouden zijn, bijvoorbeeld door ophopend vuil te verwijderen, verbuigingen te herstellen en scheurtjes te herstellen. Hiervoor kunt u altijd bij ons terecht. Wij zorgen dat lood wordt gerepareerd, teruggebogen en gereinigd, als dat nodig is. Zo blijft uw dak beschermd tegen vocht, vuil en wind. Wilt u graag weten of het lood op uw dak nog goed zijn werk doet? Vraag dan een gratis dakinspectie aan, waarbij wij ook naar de staat van het loodwerk kijken en een vrijblijvende offerte uitbrengen als er werkzaamheden nodig zijn. Makkelijk en transparant.

Nieuwe loodstrips aanbrengen? U kunt bij ons terecht

Lood aanbrengen op het dak is een klus die de nodige ervaring vereist. Doordat de loodstrips naadloos op elkaar moeten aansluiten en moeten zorgen voor een waterdichte afdichting, is het belangrijk deze door ervaren professionals te laten aanleggen. Gelukkig kunt u ook hiervoor bij ons terecht. Wij kunnen loodstrips aanbrengen of vervangen op alle mogelijke plaatsen op uw dak, bijvoorbeeld bij de aanleg van een dakkapel. Wilt u weten wat de kosten zijn voor het aanbrengen of vervangen van loodstrips op uw dak? Vraag dan nu gratis uw vrijblijvende offerte aan.

Daklood renoveren? Onze ervaren vakmannen maken het lood op uw dak weer als nieuw

Ook om lood te renoveren op uw dak, kunt u bij ons terecht. Hoewel soms vervangen de enige oplossing is, kunnen we bij veroudering meestal uit de weg met het renoveren van lood. Dit kan inhouden dat we een gedeelte vervangen, maar ook het opnieuw vastzetten en verstevigen van het metaal kan tot de mogelijkheden behoren. Op die manier zorgen we voor een tweede leven van het metaal, wat u bovendien veel kosten bespaart. Wilt u weten wat de staat van het loodwerk op uw dak is? Vraag dan nu onze gratis dakinspectie aan, waarbij wij het gehele dak, inclusief het loodwerk, voor u nakijken.

Gratis Offerte Aanvragen