Nokvorst reparatie of renovatie nodig?

Opzoek naar een professionele dakdekker?

Wat kunt u van ons verwachten?

Snel Op Locatie

Wij zijn in gevallen van spoed altijd binnen 4 uur op locatie!

Tot 10 Jaar garantie

U krijgt 5 tot 10 jaar garantie op ons werk, afhankelijk van het materiaal dat wij gebruiken!

1400+ Tevreden Klanten

Wij worden beoordeeld met een 9.8/10.0 door 1400+ tevreden klanten!

Nokvorst reparatie of renovatie nodig? Vertrouw op onze expertise voor uw nokvorst klussen

Heeft u een nokvorst reparatie of renovatie nodig? De nokvorst is de bovenste rij dakpannen, die uw pannendak afsluiten. Deze pannen zijn bevestigd op een waterdichte onderlaag, ofwel specie, ofwel een kunststof bevestiging (ruiterrol). Ze sluiten dus uw pannendak af tegen vocht en vuil. Daarom is het belangrijk dat ze goed bevestigd en onderhouden zijn. Gelukkig weten onze ervaren dakdekkers alles over uw nokvorst en kunnen ze met vakmanschap goed zorgen voor uw nokvorst.

Nieuwe nokken laten plaatsen

Heeft u nieuwe nokpannen nodig voor een renovatie of om kapotte nokpannen te vervangen? Vertrouw dan op onze expertise. Na verloop van tijd kunnen de nokken verslijten of kan er, door externe omstandigheden, schade optreden, zoals bijvoorbeeld losliggende of gebarsten nokken. Onze ervaren dakdekkers kunnen met daken in alle mogelijke vormen uit de weg, en wij kunnen voor ieder dak nieuwe nokken plaatsen. Weet u niet of uw nokken aan vervanging toe zijn of wilt u weten wat de algemene status van de nokvorst is? Vraag dan nu hier onze gratis dakinspectie aan, waarbij we ook naar de nokvorst kijken en u inlichten over de staat ervan. Zijn er werkzaamheden nodig? Dan sturen we u vrijblijvend onze offerte.

Ruiterrol vervangen? Wij zorgen voor een gehele nokvorst renovatie met ruiterrol

Heeft u een nokvorst met ruiterrol? Dit is een band van kunststof die zorgt voor een zelf-ventilerende afdekking en aansluiting voor de nokpannen. Wij kunnen bij een nokvorst renovatie zowel een bestaande ruiterrol vervangen (dat moet zo eens in de 30 jaar) of een oude nokbevestiging vervangen door ruiterrol. Dit heeft als voordeel dat de dakconstructie langer goed blijft. Wilt u weten of ruiterrol ook voor uw dak een goede oplossing is? Neem dan contact met ons op. Ruiterrol plaatsen of vervangen? Vraag hier nu uw vrijblijvende gratis offerte aan.

Nokvorsten aansmeren met Flexim-mortel

De meest gekozen oplossing om de nokvorst te renoveren, is aansmeren met Flexim-mortel. Dit is een waterdichte en sterke mortel die ervoor zorgt dat de nokvorsten stevig en waterdicht op hun plek blijven liggen. Bij het aansmeren met Flexim zorgen we er eerst voor dat de oude cementlagen verwijderd worden en het onderlood, indien nodig, wordt vervangen of gerenoveerd. Ook maken we de nokvorst goed schoon, waarna we de nokvorsten op hun plek plaatsen en aansmeren met Flexim-mortel. Op deze manier kan uw nokvorst weer tientallen jaren mee. Wilt u uw nokvorst laten renoveren met Flexim-mortel? Vraag dan nu hier gratis een vrijblijvende offerte aan en laat u verbazen door onze scherpe prijzen en garantie tot 15 jaar.

Gratis Offerte Aanvragen