Met spoed een dakdekker nodig? Spreek direct met een dakspecialist:

Over ons

Bent u opzoek naar een professionele dakdekker voor het renoveren of onderhouden van uw plat of hellend dak? Wij zijn de ervaren partij die graag met u meedenkt! We bieden oplossingen op maat en zijn trots op onze expertise. Neem gerust contact met ons op.

Jarenlange ervaring

Met jarenlange ervaring in de dakdekkersbranche zijn wij trots op onze expertise en vakmanschap. Ons team van ervaren dakdekkers heeft door de jaren heen een solide kennis opgebouwd en is bekend met de nieuwste technieken en materialen in de industrie. We hebben succesvol talloze projecten afgerond, variërend van kleine reparaties tot grootschalige dakrenovaties. Onze ervaring stelt ons in staat om efficiënt en nauwkeurig te werken, met oog voor detail en kwaliteit. Wanneer u voor ons kiest, kunt u vertrouwen op onze jarenlange ervaring om uw dakproject tot een succes te maken.
Neem contact met ons op

De klant staat centraal

Bij ons staat de klant altijd centraal. Wij begrijpen dat elk dakproject uniek is en dat de wensen en behoeften van onze klanten variëren. Daarom luisteren we actief naar uw specifieke eisen en werken we nauw met u samen om een oplossing op maat te bieden die aan al uw verwachtingen voldoet. We geloven in open communicatie en transparantie gedurende het hele proces, zodat u vol vertrouwen kunt samenwerken met ons team. Ons doel is om niet alleen hoogwaardige dakdiensten te leveren, maar ook om een uitstekende klantenservice te bieden. Uw tevredenheid is ons ultieme streven, en we streven ernaar om uw dakproject soepel, efficiënt en stressvrij te laten verlopen.
Vrijblijvende offerte aanvragen
Ervaren team
Ons hele team is al jarenlang bekend met het vak. 
24/7 bereikbaar
Ons daklekkage team staat 24/7 klaar in geval van nood.
Gecertificeerd
Al onze specialisten hebben de benodige certificaten
Snel op locatie
In geval van spoed zijn wij altijd snel op locatie

Waarom kiest u voor Raaf Dakbeheer? 

Maak samen met Raaf Dakbeheer de beste en meest duurzame keuze voor uw dakproject. Bij ons gebruiken we uitsluitend de hoogste kwaliteit materialen en gereedschappen.

Vrijblijvende offerte op maat

Omdat elk project anders is bieden wij altijd een oplossing op maat, onze adviseurs komen graag bij u langs om een offerte op maat op te stellen.

Gratis dakinspectie

Onze specialisten staan klaar om uw dak te inspecteren, hierna ontvangt u een uitgebreid rapport over de staat van uw dak en mogelijk een offerte waar nodig!

De beste kwaliteit materialen

Om de kwaliteit van ons werk te waarborgen werken wij exclusief met de beste materialen die voldoen aan onze hoge standaard. Zo kan uw dak er jaren tegenaan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een project laten uitvoeren op uw dak? Of een daklekkage verhelpen? Vraag direct een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Offerteformulier

Vraag binnen één minuut een gratis offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis offerte op maat

Elk project is anders en vereist een andere aanpak, wij denken graag met u mee en bieden een oplossing op maat!

Raaf Dakbeheer

Gratis dakinspectie bij u thuis
Altijd een offerte op maat
10 jaar garantie
Altijd snel op locatie
Hoge kwaliteit materialen
Bel: 0615213135
Raaf Dakbeheer

Rijnzathe 6
3454 PV - Utrecht
M: info@raafdakbeheer.nl
T: 06 1521 3135
KvK: 85046264