Dakdekker nodig voor uw bitumen dak?

Opzoek naar een professionele dakdekker?

Wat kunt u van ons verwachten?

Snel Op Locatie

Wij zijn in gevallen van spoed altijd binnen 4 uur op locatie!

Tot 10 Jaar garantie

U krijgt 5 tot 10 jaar garantie op ons werk, afhankelijk van het materiaal dat wij gebruiken!

1400+ Tevreden Klanten

Wij worden beoordeeld met een 9.8/10.0 door 1400+ tevreden klanten!

Plat dak aanleggen, onderhouden of vernieuwen? Wij staan voor u klaar

Wilt u een plat dak aanleggen, onderhouden of vernieuwen? Een Bitumen plat dak is vaak een goede oplossing voor vele daken, groot en klein. Het is een sterk, waterdicht en flexibel materiaal, en geschikt voor alle mogelijke platte daken. Om te zorgen dat een Bitumen plat dak goed waterdicht en stevig blijft, is niet alleen een goede aanleg, maar ook goed onderhoud essentieel en moet bovendien af en toe de dakbedekking worden vernieuwd. Gelukkig kunt u voor de zorg voor uw Bitumen plat dak, groot en klein, op ons vertrouwen.

Bitumen plat dak aanleggen

Wilt u een Bitumen dak laten aanleggen. Dan is het belangrijk dat u kiest voor een dakdekker met ervaring en hoge kwaliteit. Immers, hoe beter de aanleg, hoe langer u van uw plat dak kunt genieten. Gelukkig mag u bij ons rekenen op hoge kwaliteit en ervaren vakmannen. Voor een zeer scherpe prijs en met tot 10 jaar garantie. Wij leggen een Bitumen plat dak in zijn geheel aan, inclusief de constructie, isolatie en hemelwaterafvoer. Of het nu gaat om een groot plat dak, of bijvoorbeeld een afdakje, dakkapel of schuurtje, u kunt bij ons terecht voor een bitumen plat dak.

Bitumen plat dak onderhouden of repareren

Een Bitumen dak kan tot zo’n 25 jaar mee, maar moet daarbij wel goed onderhouden worden en als er schade is, worden gerepareerd. Gelukkig is een reparatie van een Bitumen plat dak meestal eenvoudig, en daardoor zeer betaalbaar. U kunt voor een plat dak reparatie, ook met spoed, en onderhoud op ons rekenen. Bijvoorbeeld met onze gratis dakinspectie. Hierbij kijken we uw hele dak na, dus ook uw plat dak, en checken wat de staat ervan is. Mochten we schade aantreffen of mochten er andere werkzaamheden nodig zijn, dan sturen we u een vrijblijvende en heldere offerte.

Bitumen plat dak renoveren of vernieuwen

Is uw Bitumen plat dak aan renovatie toe? Bitumen is een zeer sterk en waterdicht materiaal, en gaat lang mee. Tot wel 25 jaar. Helaas treedt er na die tijd slijtage op en moet het worden vernieuwd. Een heel groot voordeel van Bitumen is dat dit meestal redelijk eenvoudig kan, door een nieuwe laag over de oude aan te brengen. Zo is dit karwei snel gepiept en zijn de kosten voor een Bitumen plat dak renovatie laag. Maar ook wanneer u uw Bitumen plat dak toch geheel moet vernieuwen, mag u rekenen op hoge kwaliteit, voor een scherpe prijs, en tot 10 jaar garantie. Wilt u uw Bitumen plat dak renoveren? Vraag dan nu hier een gratis, vrijblijvende offerte aan.

Gratis Offerte Aanvragen