Opzoek naar een schoorsteen specialist?

Wat kunt u van ons verwachten?

Snel Op Locatie

Wij zijn in gevallen van spoed altijd binnen 4 uur op locatie!

Tot 10 Jaar garantie

U krijgt 5 tot 10 jaar garantie op ons werk, afhankelijk van het materiaal dat wij gebruiken!

1400+ Tevreden Klanten

Wij worden beoordeeld met een 9.8/10.0 door 1400+ tevreden klanten!

Schoorsteen vegen, onderhoud, reparatie of renovatie? Vertrouw uw schoorsteen aan ons toe!

Uw schoorsteen is een belangrijk onderdeel van uw dak en van uw huis. Hij zorgt voor de afvoer van rook, en vormt het hoogste punt van uw dak. Hierdoor staat uw schoorsteen aan vele omstandigheden en temperatuurverschillen bloot. Gelukkig kan de schoorsteen wel wat hebben. Een goed onderhouden schoorsteen gaat vele tientallen jaren mee. Toch is er soms helaas sprake van schade of slijtage. Geen zorgen, u kunt in alle gevallen rekenen op onze ervaring als dakdekker en schoorsteenveger. Zo zorgt u samen met ons, voor een scherpe prijs, altijd goed voor uw schoorsteen.

Vegen en onderhouden, vertrouw op onze unieke expertise als dakdekker en schoorsteenveger

Om uw schoorsteen veilig, stevig en stabiel te houden, is goed schoorsteen onderhoud essentieel. Zo moet uw schoorsteen één keer per jaar worden geveegd, door een erkende schoorsteenveger, om hem veilig (en verzekerd) te houden. Hiervoor kunt u bij ons terecht. Wij vegen uw schoorsteen, en kunnen bovendien gelijk uw schoorsteen inspecteren, om te zien of deze van buiten nog stevig, waterdicht en sterk is. Wel zo makkelijk. Wilt u uw schoorsteen door ons laten vegen en onderhouden, en daar niet ieder jaar aan hoeven denken? Sluit dan een voordelig onderhoudscontract met ons af. Vraag hier nu uw vrijblijvende offerte aan.

Schoorsteen reparatie of renovatie nodig? Combineer onze kwaliteit met een scherpe prijs

Heeft u een schoorsteen reparatie nodig door schade aan uw schoorsteen, of een schoorsteen renovatie? Ook dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij kunnen ieder aspect van uw schoorsteen aanpakken. Denk aan:

Wat de werkzaamheden ook zijn, op onze kwaliteit en scherpe prijzen mag u rekenen. Vraag daarom nu een vrijblijvende offerte aan. Weet u niet zeker of werkzaamheden nodig zijn? Vraag dan nu hier een gratis dakinspectie aan.

Nieuwe schoorsteenkap plaatsen? Op onze vaklui kunt u rekenen!

Heeft u een (nieuwe) schoorsteenkap nodig? De schoorsteenkap is een kap die vlak boven uw schoorsteen wordt geplaatst. Deze dient niet alleen ter decoratie, maar sluit ook het rookkanaal af en beschermt de omgeving van de schoorsteen tegen hete deeltjes uit de schoorsteen. Daarnaast beschermt ze de schoorsteen tegen vuil en vogels. Wilt u een schoorsteenkap plaatsen of vervangen? Vertrouw dan op onze expertise en vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor alle mogelijkheden.

Gratis Offerte Aanvragen